Vintage Bruidsjurken

Wij krijgen vaak mensen in de winkel die opzoek zijn naar vintage bruidsjurken. Dit zijn vaak bruidsjurken die een ‘ouderwetse’ look hebben. Deze look kan gecreëerd worden door of een donkerdere teint kleurige jurk of door een grovere soort kant waardoor de jurk ook wat ouder lijkt. Ook worden jurken vaak vintage als ze van boven tot beneden helemaal slank lopen en schouderbandjes hebben of het een dubbele jurk is met een onderste laag satijn waarover een 2e jurk gaat met grove kant.

Amerika

Het vintage bruidsjurkje komt vooral uit Amerika, daarom is het voor de Nederlandse bruid vaak wat ontoegankelijk. Wanneer je als Nederlands bruidje opzoek bent naar een Vintage jurkje dan is dat dus vrij moeilijk en zal de zoektocht naar de perfecte vintage jurk dus wat langer duren.

Accessoires

Wanneer je dan toch je perfecte bruidsjurk hebt gevonden, kun je het geheel natuurlijk op leuken met verschillende soorten accessoires en attributen. Hier bij kun je denken aan dingen zoals: een bloemenkrans, een riem in een donkerdere teint of een vintage parasol.