Trouwjurken

Ben jij op zoek naar de mooiste trouwjurken? Bij De Bruidsgalerie | Van de Wetering zal je zeker jouw droomjurk vinden. Met meer dan 500 trouwjurken op voorraad van meer dan 27 merken, zit er altijd eentje tussen die jou zal laten stralen.

Trouwjurken op de website

Op deze pagina kun je door verschillende merken trouwjurken zoeken. Lang niet alle jurken staan op de site; door een constant wisselende collectie hebben wij niet altijd de tijd om alle trouwjurken er meteen op te zetten als ze arriveren. Als je de meest actuele collectie wil zien maak dan een pasafspraak en kom langs in de winkel.

Trouwjurken kopen

Een trouwjurk kopen is een hele speciale aangelegenheid. Hierbij zal je vast vragen hebben. In onze FAQ kun je de meest gestelde vragen eens rustig nalezen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er om jou te helpen naar het vinden van de mooiste trouwjurk voor jullie speciale dag. Bij De Bruidsgalerie | Van de Wetering zijn standaard vermaak kosten inbegrepen in de verkoopprijs, dus je hebt geen verassingen achteraf.

Resultaat 1–12 van de 343 resultaten wordt getoond