Trouwjurk plus size

Trouwjurken plus size
Ook voor een maatje meer.

Trouwjurk plus size! Gelukkig komen er steeds meer winkels waar ze wél een bruidsjurk in een maatje meer verkopen. Want waar het vinden van leuke ‘gewone’ kleren al een expeditie op zich is, is het vinden van trouwjurk plus size helemaal rampzalig. Bij De Bruidsgalerie zijn we er van overtuigd dat dat anders kan. Je trouwdag is jouw dag. Dus ook de voorbereidingen daarvoor mogen best een beetje voorspoedig verlopen. Daarom hebben wij trouwjurk plus size in huis zodat er voor iedere bruid keus genoeg is!

Trouwjurk plus size tot maat 50

De Bruidsgalerie verkoopt trouwjurken in maat 36 tot en met 50 bijna iedereen moet dus kunnen slagen voor een bruidsjurk in haar maat. Weet je niet welk model het beste bij jouw figuur past?

 

Plus size trouwjurken.

De Bruidsgalerie heeft een prachtige collectie plus size trouwjurken en bruidsjurken ingekocht, met grote maten trouwjurken en bruidsjurken t/m maat 50. Nabestellen kan zelfs tot maat 58. Zo kan je verschillende grote maten trouwjurken en bruidsjurken passen in je eigen maat en op je gemak kijken welke stijl het beste bij jou past.

Wij hebben samen met een aantal experts op het gebied van de grote maten bruidsjurken een prachtige plus size collectie voor jullie samengesteld. Het maakt niet uit wat je maat is, als het model, de pasvorm, de stoffen en het design goed bij je passen, ben je die prachtige stralende bruid! En dat is waar elke bruid van droomt. Het belangrijkste is dat je genoeg keuze hebt. Daarom hebben wij plus size bruidsjurken ingekocht van onze bekende en gerenommeerde bruidsmode merken zoals Sincerity, Agnes, Diane Legrand  Romantica enz… Alle trouwjurken,  zijn allemaal na te bestellen tot en met maat 58. Bijna alles is dus mogelijk!

Wij geven je graag advies!