Resultaat 1–12 van de 75 resultaten wordt getoond

Trouwjurk met mouwen

Trouwjurken met mouwen

Er zijn zéér veel verschillende soorten mouwen bij trouwjurken. Ook de redenen om een trouwjurk met mouwen te kopen is zeer uiteenlopend: de ene bruid wil het om haar armen mooier te maken, sommigen om tattoos te verbergen die ze liever niet op de bruidsfoto’s hebben, en anderen om bijvoorbeeld littekens te verbergen. Maar vaak is de beste reden om voor een trouwjurk met mouwen te kiezen dat deze enorm sexy kunnen zijn.

Kanten trouwjurk met mouwen

Kant staat natuurlijk altijd prachtig op een trouwjurk, maar op de armen straalt het nog eens extra mooi. Het kan er dan heel elegant uit zien, als het meer bedekkend is zoals bij deze jurk van Sweetheart. Ook kan het er erg sexy uit zien, zodat het bijna kanten tattoages lijken waar de gasten op je bruiloft het zeker op zullen merken, zoals deze prachtige trouwjurk van  Essence of Australia.

Satijnen trouwjurk met mouwen

Bij een satijnen trouwjurk met mouwen krijg je een meer klassieke mouw, waarbij het juist wat meer “goddelijk” lijkt. Het zachte satijn valt dan prachtig glad over je armen. Satijnen mouwen geven niet het tattoo effect zoals bij een kanten trouwjurk, maar stralen meer elegantie uit. Smaken verschillen, maar ook als je gaat voor een satijnen trouwjurk met mouwen zullen de gasten op je bruiloft nog lang denken aan die prachtig vallende satijnen stof over je armen. Wij vinden deze van Essence of Australia heel mooi!

Zeemeermin trouwjurk met mouwen

Wil je dunner lijken op je bruiloft? Dan zullen we het je vast verklappen: door mouwen lijk je dunner! Doordat je gehele silhouet wat breder maakt door de mouwen, lijkt je lijf relatief dunner dan dat je geen mouwen aan je trouwjurk hebt zitten. Mocht je dan nog eens een zeemeermin (mermaid) trouwjurk gaan, die van nature al strak begint en breed uitloopt, dan lijkt je lichaam al helemaal dunner dan dat het in werkelijkheid is. Dus wil jij voor dé optische illusie zorgen op je bruiloft dat je flink in shape bent geworden voor jou trouwdag, probeer dan is bij ons een mermaid trouwjurk met mouwen zoals deze van Demetrios, je zult versteld staan van het resultaat.

Hier onder vind je al onze trouwjurken met mouwen. Onze coupeuses kunnen vaak ook mouwen maken aan een trouwjurk die het origineel niet heeft, dus mocht dat een wens zijn dan kun je altijd bij ons terecht om de mogelijkheden te bespreken. Bel gerust op 0413-270702 of maak een leuke pasafspraak, dan kunnen wij jou helpen de trouwjurk te vinden die perfect past bij jouw droombruiloft.