Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Trouwjurk grote maat

Een grote maten trouwjurk vinden is echt geen probleem

Ben jij plus-size? Be proud! Wij kunnen jou curves omzetten in een prachtig vormgegeven jurk die past als gegoten. Het vinden van een trouwjurk in een grote maat lijkt een hele opgave, maar wij helpen meer bruiden die een grote maat hebben dan je zou denken. Lang niet iedereen is zo dun als die modellen op de fotos, en daarom zijn veel leveranciers ook begonnen met het maken fotos van plus size varianten van de trouwjurken. Een mooi voorbeeld is hoe Essence of Australia dat doet is bij deze trouwjurk. Dezelfde jurk, maar twee modellen. Ze  zien er beide prachtig uit!

Het passen van een trouwjurk met grote maat

Wij hebben niet standaard al onze modellen ook beschikbaar in een grote maat, maar kunnen wel altijd een trouwjurk in alle gewenste maten leveren. Het passen is daarom iets anders dan wat je gewend bent van een “normale” kledingwinkel: wij doen jou een “te kleine” jurk aan, en de coupeuse kan dan met een paar klemmetjes de rits van de trouwjurk open laten, waardoor je toch kunt zien hoe het zou staan. Zo kun je nagenoeg alle jurken bijna wel passen, op de allerkleinste na misschien. Mocht er een trouwjurk tussen zitten die je prachtig vind, dan nemen we jou exacte maten op en word de jurk mooi op jou lichaam afgestemd bij de leverancier. Bij een tweede pas beurt om eens te kijken hoe het nou allemaal nóg mooier kan zitten, ga jij jouw trouwjurk passen en meten wij nog waar we wat aanpassingen kunnen maken, zodat jou jurk jou op je allermooist laat zijn, dan zetten we je curves om in jouw best feature!

Grote maten trouwjurk designs

Voor een trouwjurk met een maatje meer kun je fantastische designs vinden, onder meer door je curves om te zetten in je beste feature, zoals met een mermaid trouwjurk, waarin je dunner lijkt. Ook het hebben van mouwtjes kan helpen je figuur slanker te maken, doordat je silhouet wat groter word. Een sweetheart neckline trouwjurk kan jou decolleté wat meer uitgesproken maken, waardoor de rest van je lichaam minder opvalt door gasten. Ook een jurk met een V-split kan erg mooi staan bij een plus size trouwjurk.

Hier onder vind je enkele trouwjurken in grote maten, maar zeer veel jurken kunnen in een grote maat besteld worden. Bel ons gerust is op voor advies, je kan ons bereiken op 0413-270702, of maak een pasafspraak om jou te kunnen voorzien van advies en tips door onze top coupeuses.