Je kunt voor je grote dag een hoop regisseren, maar het weer valt daar helaas niet onder. Gelukkig zijn er tal van stijlvolle oplossingen om te voorkomen dat je het in je mouwloze jurk koud krijgt. Wat dacht j bijvoorbeeld van : een leuk bolerojasje een stijlvolle stola of een wit satijnen colbert?

Stola’s en jasjes

Stola’s en jasjes zijn een belangrijk onderdeel van je bruiloft als je bang bent dat je het koud kunt gaan krijgen. Een stola kun je mooi om je heen draperen en bedekt je schouders en een deel van je armen, en een jasje spreekt natuurlijk voor zich. Kijk bij een stola wel altijd goed uit of de maat wel goed bij je past, wanneer deze te groot is zakt hij de hele tijd af en dit is natuurlijk erg lastig.

Huren of kopen?

Wanneer je besluit een stola of jasje te kopen moet je alvast nadenken over of je er later nog iets mee kunt doen, wanneer je deze verft is hij misschien nog wel door te dragen als normaal kledingstuk! Wanneer je een stola of jasje huurt dan moet je natuurlijk uit kijken dat je deze nog in zijn originele staat terug moet geven aan de verhuurder, iets meer opletten dus!

De Bruidsgalerie

Bij de Bruidsgalerie zijn deze Stola’s of jasjes ook in allerlei maten verkrijgbaar. Dus wanneer je een stola of jasje zoekt, kom dan een kijkje nemen bij de Bruidsgalerie in Uden, rondweg 13 tegenover het nieuwe Bernhoven ziekenhuis.MGNY Famke 51239

Voor een afspraak kun je terecht op onze website

of bel naar : 0413-270702.

 

Tot ziens! bij de Bruidsgalerie.