Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Bij De Bruidsgalerie van de Wetering hebben we een fantastische collectie betaalbare Bruidsjurken voor ieder budget, iedere bruid zal in deze collectie de trouwjurk van haar dromen kunnen vinden!
Een zeer mooie collectie geïnspireerd door de laatste trends.

Uitverkoop jurken zijn exclusief vermaak kosten, meeneem prijzen. Altijd tussen de 50 a 75 sale jurken.  Weg is weg, ze zijn allemaal eenmalig. Wij geven je ook de contact gegevens van een goede coupeuse, mocht je deze zelf niet hebben.

De mooiste betaalbare trouwjurken bij de nummer 1 van Nederland!
Team De Bruidsgalerie van de Wetering helpt jou bij de zoektocht naar jouw droomjurk! Een trouwjurk kopen doe je niet iedere dag, dus maken wij deze ervaring onvergetelijk. Je hebt keus uit vele mooie bruidsjurken. Ze zijn er in vele verschillende modellen en stijlen.

Wij helpen jou een trouwjurk te vinden die perfect bij je past. Straal op jouw grote dag in een mooie bruidsjurk van De Bruidsgalerie van de Wetering! Kom gezellig passen in onze bruidswinkel in Uden, wij begeleiden jou bij het kopen.

In onze bruidsjurken Sale / outlet hebben we nieuwe trouwjurken direct op voorraad.

Wij verkopen in onze trouwjurken Sale / outlet originele A-merken trouwjurken.

In onze trouwjurk sale / outlet vind je bijvoorbeeld goedkope trouwjurken van Pronovias, Eddy K, Demetrios, Ladybird, Lillian West, Rembo Styling, Mori Lee, Cymbeline, Justin Alexander, Sincerity en nog veel meer.

Altijd zijn het eenmalige top trouwjurken voor mooie prijzen.

Prijzen vanaf €500.- deze jurken worden niet bij ons vermaakt.


https://debruidsgalerie.nl/pasafspraak-maken/