Lieve dames,E-3030T
 
Wat is het bijzonder om een bruidsjurk uit te mogen kiezen en wat is het fijn dat jullie dat aanvoelen ook al is het voor jullie daily business. Al toen ik kennis maakte met jullie op de beurs in Eindhoven voelde ik dat! Eenmaal bij de Bruidsgalerie in de winkel hing er zo’n mooie jurk op de pop die ik ‘voor de gein’ wel eens wilde passen. Het was totaal niet wat ik bij mezelf had verwacht, maar toen ik die jurk eenmaal aan had… tranen van geluk! Ik heb er nog een weekje over nagedacht en over getwijfeld (heel fijn dat dat mocht en kon), maar eigenlijk wist ik het allang… dat was mijn jurk!! 
 
Onze trouwdag was geweldig en ik heb me de hele dag zo mooi gevoeld en ik heb alleen maar gestraald in mijn jurk. Ook mijn man zag er geweldig uit en we hebben allebei ontzettend veel complimenten gehad, ook op ons totaal plaatje.
 
Dank jullie wel voor jullie ontzettend goede service, jullie vakwerk en bovenal jullie persoonlijke betrokkenheid.
 
Groetjes,
Patricia & Stefan