www.debruidsgalerie.nl

Drie maanden geleden stonden we aan de ‘’vooravond’ van de meest liefdevolle en mooie dag uit ons leven. De Bruidsgalerie heeft voor ons een bijzondere bijdrage aan deze dag geleverd!

Een klein jaar geleden stapte we de Bruidsgalerie binnen, midden in ons zoektocht naar dé jurk!

www.debruidsgalerie.nl

Wat een feest om verwelkomd te mogen worden in deze prachtige bruidszaak, ontvangen te mogen worden als échte gasten en te voelen dat jouw mening en gevoel echt centraal staat. De persoonlijke aandacht, interesse, enthousiasme en vooral de kennis en ervaring van dit team heeft ervoor gezorgd dat ik met veel plezier dé perfecte jurk vond!

Ook in de aanloop naar dé dag zorgde de Bruidsgalerie ervoor dat het voor mij allemaal perfect was. Er wordt ook ná de aankoop van de jurk écht aandacht aan je besteed, er wordt tijd en ruimte gemaakt wordt voor eventuele extra passessies en alle vragen zijn 24/7 welkom.

Wat een top team! Vanaf het eerste bezoekje, de passessies, mail en belcontact, het ophalen van de jurk én het terugbrengen van de jurk met de nodige ‘’feestschade’’ (die jullie weer perfect in oude stijl hebben weten te brengen) hebben jullie ervoor gezorgd dat het plaatje compleet was!

Thanks voor alles! We hebben mede dankzij jullie genoten van onze dag!

Liefs,
Lincy & Thom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *