Korte trouwjurken

Korte trouwjurken | De Bruidsgalerie

Je ziet steeds meer korte trouwjurken. Het is ideaal voor een informele bruiloft. Ook is de korte trouwjurk fijn als je ‘s avonds makkelijk wild kunnen dansen. Er zijn zelfs bruiden die overdag trouwen in een lange formele trouwjurk en deze in de avond wisselen voor een korte trouwjurk.

Lengte van de korte trouwjurken

Korte trouwjurken op knie hoogte

Wat is er allemaal mogelijk ? welke lengtes zijn er voor de korte trouwjurk? Voor meer info bel: 0413-270702. Een korte trouwjurk kan een lengte hebben die net onder de knie valt. dit noemen we de Tea length genoemd. Zorg wel dat je een hele mooie schoenen bij een korte trouwjurk draagt dat geeft juist de finshing touch. Deze lengte is heel vrouwelijk en komt weer helemaal terug!

Als je niet zo groot bent kun je kiezen voor een korte trouwjurk die tot op de knie komt. draag hierbij een mooie hoge hak.

Shoppen voor een korte trouwjurken

Bij De Bruidsgalerie in Uden hebben wij ook Korte trouw jurken maak een afspraak en kom gezellig shoppen voor jou korte trouwjurk laat ons weten wat je zoekt zodat wij weten welke stijl je wil er zijn namelijk zeer ve

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

el variaties in korte trouwjurken.