leuk in het kort!

Als bruid zijnde valt je keus natuurlijk niet meteen op een korte trouwjurk, maar het kan super leuk en handig zijn! hieronder volgen 5 voordelen van een korte trouwjurk:

1.

Trouwen jullie in de zomer of misschien wel in een zonnig oord in het buitenland? Een korte trouwjurk heeft als bijkomend voordeel dat hij de hele dat lekker luchtig aanvoelt. En hij is natuurlijk helemaal praktisch als jullie op het strand trouwen!

2.

Comfort, comfort en nog een comfort. Denk: je kunt heel gemakkelijk in je eentje naar het toilet en in zo’n korte trouwjurk kun je ‘s avonds heerlijk dansen! Ideaal als jullie ook een spectaculaire openingsdans hebben ingestudeerd.

3.

Veel bruiden grijpen hun bruiloft aan om (weer) goed in shape te komen. Dus is de trouwdag ook het ideale moment om die mooie afgetrainde benen te showen in je korte trouwjurk. Tip: geef je benen met behulp van een goede bronzer of spraytan een zonnige teint voor een nog groter wow-effect.

4.

Ben je een echte shoe-aholic? dan wil je op de grote dag vast ook geweldige bruidsschoenen aan. met een korte trouwjurk komen die eyecatchers perfect tot hun recht en ze kunnen de hele trouwdag door iedereen bewonderd worden.

5.

Dooordat het korte model wat ongebruikelijker is voor een bruiloft, val je met een little white dress nog een beetje extra op. Wil je je korte trouwjurk  een traditioneel effect geven, maak je look dan bijvoorbeeld af met een mooie birdcage of een fascinator.