Korte Bruidsjurken

Pasafspraak maken | de BruidsgalerieJe ziet steeds meer korte Bruidsjurken. Het is ideaal voor een informele bruiloft. Ook is de korte trouwjurk fijn als je ‘s avonds makkelijk wild kunnen dansen. Er zijn zelfs bruiden die overdag trouwen in een lange formele bruidsjurk en deze in de avond wisselen voor een korte bruidsjurk.

Lengte van de korte bruidsjurken

Een korte bruidsjurk kan juist heel elegant zijn. Als meisje had je de jurk al helemaal uitgedacht. maar nu het zover is, denk je daar misschien heel anders over? je wilt misschien niet meer als Sissi in je bruidsjurk verschijnen. Maar je wilt er wel fantastisch uit zien!! En dat kan ook zeker in een korte bruidsjurk, Het is zeker niet saai, en kan juist super stijlvol zijn!

Korte trouwjurken op knie hoogte

Wat is er allemaal mogelijk ? welke lengtes zijn er voor de Bruidsjurk? Voor meer info bel: 0413-270702. Een korte Trouwjurk kan een lengte hebben die net onder de knie valt. dit noemen we de Tea length genoemd. Zorg wel dat je een hele mooie schoenen bij een korte bruidsjurk draagt dat geeft juist de finshing touch. Deze lengte is heel vrouwelijk en komt weer helemaal terug!

Als je niet zo groot bent kun je kiezen voor een korte bruidsjurk die tot op de knie komt. draag hierbij een mooie hoge hak.

Shoppen voor een korte bruidsjurken

Bij De Bruidsgalerie in Uden hebben wij ook Korte bruidsjurken maak een afspraak en kom gezellig shoppen voor jou korte Bruidsjurk laat ons weten wat je zoekt zodat wij weten welke stijl je wil er zijn namelijk zeer veel variaties in korte trouwjurken.

Korte bruidsjurk

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

[nova_products type=”feature” feature_title=”Bruidsjurken”]