Entertainment

Heb je kinderen op je bruiloft? De kinderen moeten ook vermaakt worden. Jullie kunnen kiezen voor een act zoals een clown, balonnenvouwer, of goochelaar. Maar jullie kunnen natuurlijk ook een speurtocht uitzetten,  een knutseltafel maken of ( bij warm weer) waterspelletjes bedenken. Of wat denken jullie van een kinderdisco? Zolang de kinderen goed bezig worden gehouden blijft het feest leuk voor iedereen!

Eten en drinken

Voor de kinderen op je bruiloft kun je ook een prachtige sweettable neerzetten! dit is lekker voor de kinderen maar ook zeker voor de volwassenen. Ook kun je voor de kinderen kannen limonade neer zetten. Het is leuk om alle kinderen een eigen (plastic) champagneglas te geven, die ze vervolgens zelf mogen versieren met (naam) sticker of lintjes en dergelijke.

Hebben jullie een kleurenthema? stem dan jullie limonadekleur af op jullie kleurenthema!

Kinderopvang

Je hebt natuurlijk het liefst  dat je vrienden ook kunnen genieten van jullie dag en dat ze niet de hele tijd op hun kinderen op je bruiloft  hoeven te letten. Het is daarom wel handig om voor kinderopvang te zorgen. Tegenwoordig zijn er bedrijven waar je voor een dagje een nanny kan kan inhuren die de hele dag op alle kinderen kan letten en kan vermaken.