Justin Alexander bruidsjurken

Wij van het team De Bruidsgalerie uit Uden hebben een groot assortiment aan verschillende merken en jurken. Zo voeren wij merken zoals: Sincerity, Justin Alexander, San Patrick, Demetrios, Opulence, Romantica en nog vele anderen. Maar op deze pagina gaan wij het hebben over het merk Justin Alexander.

Justin en Sincerity

Justin Alexander is een onderdeel van Sincerity, of ja een onderdeel, het is eigenlijk een familie bedrijf. Justin Alexander heeft een luxe imago en probeert zo mooi mogelijke stoffen en kant te verwerken in de jurken. Ook proberen ze vooruit te werken in de trend, ze zijn namelijk erg vooruit strevend en lopen vaak een stapje voor op de nieuwste bruidsmode.  Ook al zijn de jurken zo lux ze proberen toch een normale betaalbare prijs voor de jurken te vragen waardoor Justin Alexander Bruidsjurken een fantastisch merk is om mee te werken.

Justin en Vintage

Justin Alexander probeert zich ook heel erg te focussen op betaalbare vintage bruidsjurken. Dus wanneer je een Nederlands bruidje bent en je bent helemaal weg van de Amerikaanse hype Vintage, dan is Justin Alexander het ideale merk voor jou!