Wat zegt de door jou gekozen jurk over jou?

Straalt jouw jurk individualiteit, verleiding of high-fashion uit? Ontdek wat de keuze van je droomjurk zegt over jou en je persoonlijkheid!

1. Sprookjesachtig

Dit zegt het over jou: jij wilt voor een dag een prinses zijn!

Kleine meisjes dromen ervan: een prinsessenjurk met veel tule, een lijfje met diamanten en een stralende tiara. Heb jij dit stiekem ook altijd al gewild? grijp dan nu je kans, want op je trouwdag is het volledig gelegitimeerd om de hele dag zo’n droomjurk te dragen! Omdat de wijde rok eventuele brede heupen en stevige billen verdoezelt en je taille extra geaccentueerd wordt, zie je er bovendien op je voordeligst in uit. Prettige bijkomstigheid: deze jurk zorgt ervoor dat je de hele dag het stralende middelpunt bent, niemand kan immers om die enorme jurk heen! Kijk wel uit dat je jurk de show niet overneemt en jullie samen het middelpunt van de belangstelling blijven. Dan is een happy end verzekerd.

2. Kort

Dit zegt het over jou: Jij hebt graag alle touwtjes in handen.

Je bent recht door zee en je weet wat je wilt. Deze korte stijl zegt eigenlijk: dit is wie ik ben, take it or leave it! Je bent onafhankelijk en free minded en dat zijn waarschijnlijk ook de eigenschappen waarop je aanstaande gevallen is. Trouwen is voor jou een uitdaging, omdat je het een gek idee vindt om ineens iemands vrouw te zijn. Maar geen paniek, je hoeft echt jezelf niet op te geven om je leven met iemand te delen. Neem een voorbeeld aan Yoko Ono die een opvallende crepe mini-jurk droeg op haar trouwdag met John Lennon. Alsof ze wilde zeggen: ik trouw dan wel met een icoon, maar ik ben zelf ook iemand!

3. Kant

Dit zegt het over jou: Jij kant niet wachten om ‘ja’ te zeggen.

Kant is een van de meest klassieke bruidsstoffen en dus ideaal voor de bruid die helemaal kaar is voor haar grote dag. Jij bent serieus over trouwen, hebt lang nagedacht over de geloften die je uit wilt spreken en voor de openingsdans heb je voor de zekerheid nog wat danslessen genomen. Er kan niets meer misgaan! Of toch? Dit is jouw dag, dus probeer vooral te ontspannen en geniet van alles waar je zo lang naar uitgekeken hebt. Dochter-van Ivanka Trump droeg op haar bruiloft ook een kanten jurk, ontworpen door Vera Wang en geïnspireerd op Grace Kelly’s trouwjurk. Klassiek en krachtig!

4. Modern / Vintage

Dit zegt het over jou: jij bent en blijft een trendsetter!

Als een echte fashionista ben je ‘high maintenance’ en besteed je veel geld en tijd om er altijd volgens de laatste trends bij te lopen. Op je trouwdag wil je daarom absoluut niet in een traditionele prinsessenjurk verschijnen, maar in een uitgesproken designjurk. Je let op alle details en alleen de allerbeste is goed genoeg. Jouw moderne jurk is boven alles een kunstwerkje waarmee je iedereen, je aanstaande inclusief, versteld wilt doen staan. Het zegt iets over jou, je stijl en je gevoel voor individualiteit.

5. Fishtail / Mermaid

Dit zegt het over jou: jij voelt je sexy en vrouwelijk.

Super zelfverzekerd: jij kent jezelf van binnen en van buiten. Jij wilt een jurk die vrouwelijk is, verleidelijk en krachtig, net als jouw persoonlijkheid. Je hebt er geen moeite mee om je vormen te showen,  zeker niet nu je een negen-maanden-sportplan hebt opgesteld om straks met een droomlichaam in jou droomjurk voor het altaar te kunnen verschijnen. Zangeres Fergie is je voorbeeld. Zij wist de perfecte combi van sexy en sophisticated te maken in haar Dolce & Gabbana fishtail bruidsjapon met beachkrullen en smokey eyes. Het geheim? Wees sierlijk en elegant, de jurk doet de rest.

 

contact:

Zit jou droomjurk tussen deze verschillende stijlen? heb je je jurk al gevonden of ben je nog zoekende?

wanneer je jou droomjurk nog niet gevonden hebt kun je contact opnemen met De Bruidsgalerie in Uden! bel voor een afspraak naar: 0413-270702. of maak een afspraak via onze website!