Lieve meiden van de bruidsgalerie,

13-09-2014 was onze Toscaanse bruiloft!
Wat was het geweldig om met al onze dierbaren vrienden en familie onze bruiloft op zo een romantische zonnige plek te mogen vieren.
Ik heb mijn man voor het eerst in de 9 jaar dat we samen zijn sprakeloos gekregen!
Afgelopen zaterdag 04-10-2014 hebben we het nog eens in het groot over gedaan in Nederland. Wat was ik blij mijn jurk 2 keer aan te mogen! Bedankt voor de goede hulp. De jurk is perfect!

Mijn droomjurk heb ik gezien op een foto op internet. Na lang rond zoeken bleek de jurk in Nederland nergens verkrijgbaar te zijn.
Ik ben naar de winkel gegaan waar ik het vriendelijkst geholpen werd om te vragen of ze mijn droomjurk aan konden komen.
De bruidsgalerie heeft toen een catwalkmodel laten komen in 2 kleuren zelfs. De jurk was perfect! Toen de jurk binnen was ben ik erg goed geholpen met het passen, op maat maken van de jurk en de accessoires. Ook al twijfelde ik soms lang ergens over, ze bleven me geduldig helpen. Ik ben enorm blij met mijn droomjurk en de bruidsgalerie dankbaar voor hun uitstekende service!

Liefs Dieke