Heb jij je droomjurk al gevonden? nu moet de droom sluier er nog bij! Er zijn verschillende soorten sluiers in verschillende maten met of zonder dubbele laag, hier een aantal voorbeelden:

 Sluier met subtiele applicaties

Deze combinatie is met alle recht een perfecte match te noemen. De subtiele applicaties op de sluier zijn kleine steentjes en pareltjes die helemaal over de sluier terug komen zodat deze mooi blingt en opvalt!de Sluier

Een beetje kant

Met een lange sluier van kant maak je zeker veel indruk. Wil je deze het beste tot zijn recht laten komen? Combineer hem dan alleen met je jurk als deze niet helemaal van kant is. Zo voorkom je een kant-overkill.

Dubbele voering

Er zijn meerdere manieren om een sluier mooi te laten passen bij je jurk. Zo heeft deze sluier een dubbele laag die afgewerkt is met ruches rondom. Dit is perfect te combineren met een jurk die dit ruches effect ook heeft!

Minder = meer

Draag je een jurk die uitblinkt met veel steentjes of pailletten? Kies dan voor een sluier die uitblinkt in eenvoud. Ga dus voor een licht model waarin weinig tot geen versiersels in verwerkt zijn. Less is in dit geval more.

de sluier