Hallo Suzan, Winny en andere dames,

Alweer een hele tijd geleden 18 juli ben ik getrouwd in een schitterende jurk van jullie. Te lang heeft op mijn to do lijst gestaan om jullie een mail te sturen, maar nu als nog.

Het was een schitterende dag. Ik heb me heel mooi en fijn gevoeldJustin Alexander in mijn jurk. Ondanks dat ik vooraf altijd een beetje ben blijven twijfelen over de lengte was dat de dag zelf helemaal weg.

De jurk zat fijn en de lengte was juist super.

Niemand die op mijn jurk is gaan staan, ik kon zelfs me op het springkussen en dansen met zo’n rok is fantastisch. Het was een mooie zonnige dag dus redelijk warm af en toe, maar na een rondje draaien waardoor de rok wat omhoog ging was het weer prima!
Natuurlijk krijgt iedere bruid veel complimenten, maar iedereen was heel!!!!! enthousiast over mijn jurk.


Bedankt voor jullie bijdrage aan de voorpret en de fantastische look!

Hierbij nog wat foto’s, van betere kwaliteit dan mijn moeder al gestuurd had.

Groetjes Loes