Lieve BruKenneth Winston De Bruidsgalerieidsgalerie,

Mijn man en ik staan inmiddels weer een beetje met beide voeten op de grond na al het nagenieten van onze geweldige trouwdag op zaterdag 11 juni 2016! Een geweldig mooie dag waar alles verliep zoals we hadden gehoopt of zelfs beter! Een mooie persoonlijke ceremonie met persoonlijke speeches, zingen van mijn moeder en onze eigen geloftes in een knus, romantisch kapelletje en hierna de heerlijke dag gevierd met lekker eten, drinken en een fantastisch feest in het kasteel. Het was echt fantastisch, mede dankzij mijn fantastische jurk!

Ik wil jullie enorm bedanken voor de heel fijne en persoonlijke service!! Mede dankzij jullie was het een geweldige dag!

Bijgevoegd vinden jullie een impressie van onze dag en onderstaand vinden jullie een link die onze videograven hebben gemaakt naar een kort filmpje over onze mooiste dag.

Veel kijk plezier!
Liefs,
Carlien