Bruidsmode

De zoektocht naar bruidsmode kan beginnen bij De Bruidsgalerie in Uden. Wij hebben verschillende top merken in huis, van satijn tot tule,kant, organza en zijde. Bruidsmode in Uden ligt aan de A 50 is zeer gemakkelijk te bereiken. Maak een afspraak bij De Bruidsgalerie in Uden en bel : 0413-270702.

BruidsmodezaakBruidsmode

De Bruidsgalerie in Uden is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de toon aangevende bruidsmodezaken van Brabant. In de Bruidsgalerie staat de sfeer van de Brabantse gezelligheid, en vakkundigheid van het vermaken van de bruidsjurken  hoog in het vaandel.  Volgens de eigenaresse Winny van Kessel, is een bruidsjurk uit  zoeken het begin van een geslaagde  bruiloft.

Bruidsjurk

De sfeer bij het kopen van je jurk maakt ook zeker deel uit van het goede gevoel dat je moet  hebben naar je bruiloft toe. Tevreden bruiden zijn onze beste reclame, daarom zijn we in een korte tijd  zo snel gegroeid tot de bruidszaak die bruiden van ver uit de omgeving van Uden weten te vinden. Met onze grote collectie Bruidsmode met veel verschillende merken in iedere prijsklasse en veel verschillende soorten stijlen, zijn wij gevestigd aan de A 50 afslag Bernhoven. Vanuit Nijmegen, Oss, Den Bosch of vanuit Eindhoven en Boxmeer zijn wij zeer gemakkelijk bereikbaar!

De site van De Bruidsgalerie staat vol met de nieuwste bruidsmode uit collectie 2014. Laat u inspireren op het gebied van Trouwjurken – Modeshows – Gekleurde bruidsmode  -van onze merken: San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Diane Legrand, Romantica en nog veel meer!

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

 

 

 

Tot ziens bij ons in De Bruidsgalerie!

Bruidsmode in uden - De Bruidsgalerie

 

[nova_products type=”feature” feature_title=”Uitgelichte Bruidsjurken”]