Bruidsmode Venlo

Voor de mooiste bruidsmode Venlo en omstreken, komt u natuurlijk een bezoekje brengen aan De Bruidsgalerie in Uden. Via de A50 bent u snel bij De Bruidsgalerie in Uden. Wij hebben voor iedere bruid een geschikte soort jurk in de winkel hangen dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Wij helpen u graag met uw keuze als u een bruidsmode in VenBruidsmode Venlolo zoekt.

Makkelijk kiezen

Door ons gespecialiseerde team van coupeuses en stylistes kunnen wij u gemakkelijk helpen met de keuze voor een jurk die het beste bij u past. De Beslissing is bij De Bruidsgalerie helemaal aan u! Want de mooiste bruid is een gelukkige bruid die helemaal tevreden is met haar keus.

Zoveel smaken, zoveel mogelijkheden

Een bruidsjurk van De Bruidsgalerie word geheel naar jouw wens op jou wensen vermaakt. Zie jij een prachtig model, maar zou je liever een halter op maken in plaats van een strapless of wat meer kant in het bovenstukje willen. of de sleep er af! Dan is dit vaak geen probleem zolang het maar ten goede komt aan de bruid en de bruidsjurk!  Onze vaardige coupeuses maken alles mogelijk. Bij De Bruidsgalerie vind je namelijk niet een trouwjurk, maar dé trouwjurk.

Goedkoop, duurkoop?

De prijs van een bruidsjurk is voor sommige aanstaande bruiden een reden om deze via het internet in het buitenland te bestellen. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Menig aanstaande bruid is onaangenaam verrast door een jurk met een niet-flatterende pasvorm of gemaakt van inferieure stof. Bij ons vind U GEEN Chinese namaak jurken aleen de origineele colectie!

De Bruidsjurken Merken zijn:

  • Justin Alexander,  Sincerity, Atelier Diagonal, Enzoani, Brinkman, Cosmobella, Diane Legrand, Leijten Creations Be the Light, Lillian West, Lisa Donetti, Agnes Bridal, Elizabeth Modeca, Novabella, Orea Sposa, Pure, San Patrick, Signature by Justin Alexander, Sweetheart, Tres Chic, Herve Mariage, Demetrios, Morilee, Ronald Joyce, Voyage, MGNY, Madeline Gardner enz….

De Bruidsgalerie, Bruidsmode specialist, Nummer 1 van zuid Nederland

De Bruidsgalerie, Rondweg 13, 5406NK, Uden Bel voor een afspraak 0413-270702

Gratis Parkeren

Wanneer u naar De Bruidsgalerie komt gereden en over de rontonde rijd dan ziet u een hele grote poster van een bruid. Als u recht op deze poster af rijd dan kunt u recht voor de Bruidsgalerie gratis parkeren!

Bruidsmode Venlo