Bruidsmode omgeving Veenendaal

Bent u op zoek naar toonaangevende bruidsmodezaak in de omgeving van Veenendaal? Dan komt u natuurlijk naar De Bruidsgalerie. De Bruidsgalerie is dmeest toonaangevende bruidswinkel voor bruidsjurken in de regio ook omgeving Veenendaal. De Bruidsgalerie is gevestigd in Uden en is een begrip op het gebied van bruidsmode Veenendaal en de rest van Zuid-Nederland. De Bruidsgalerie is 1 van de mooiste bruidswinkels van Nederland. En is dus zeker de moeite waard om een afspraak te maken.Bruidsmode omgeving Veenendaal

Volwaardig team van de Bruidsgalerie

Het volwaardig team van de Bruidsgalerie, gediplomeerd coupeuses en stylistes, staat klaar om voor u als toekomstige bruid alles tot in de puntjes te regelen en te verzorgen. De mooiste trouwjurken van verschillende merken en stijlen in alle prijs klassen , kunt u op afspraak bij ons komen passen. Uw trouwdag is een dag waarop u gaat genieten en stralen in een door u gekozen droomjapon van de Bruidsgalerie, voor de mooiste dag van je leven.

Gratis parkeren

Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, Met Bruidsmode in de omgeving van Veenendaal. Waar U natuurlijk gratis recht voor de deur kunt parkeren!

Bruidsmode omgeving Veenendaal tot De Bruidsgalerie

Wanneer u heeft besloten om een bezoek te brengen aan De Bruidsgalerie in Uden dan rijd u vanuit Veenendaal in over de A50  naar onze winkel. De Bruidsgalerie ligt tegenover het nieuwe ziekenhuis van Bernhoven en nabij het nieuwe Van Der Valk hotel te Uden. De straatnaam is Rondweg 13. Wanneer u aan komt rijden over de rotonde ziet u een grote poster met een bruid daarop, wanneer u daarheen probeert te rijden komt u uit recht voor de ingang van onze winkel waar u ook kunt parkeren.

 

Bruidsmode omgeving Veenendaal

 

[nova_products type=”feature” feature_title=”Uitgelichte Bruidsjurken”]