Bruidsmode nabij Deurne

U bent op zoek naar bruidsmode nabij Deurne, naar een trouwjurk of andere Bruidsmode? Dan gaat u naar De Bruidsgalerie in Uden want daar bent U aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Uden, wij hebben bruiden uit heel Nederland. De Bruidsgalerie bestaat uit twee aparte pasruimten en biedt veel privacy en een ruim assortiment. Wij verkopen alle internationale topmerken trouwjurken, zoals San Patrick, Justin Alexander, Sincerity, en Mori LeeBovendien kunt u in ons bruidshuis ook terecht voor schoenen en accessoires.Bruidsmode nabij Deurne

Maak een afspraak 0413-270702

Van uit Deurne is het 25 minuten met de auto naar Uden. Regio Zuid-Nederland. De koffie staat klaar.

Ook voor een maatje meer

Als toekomstige bruid wordt je bij ons van top tot teen aangekleed met alle bijpassende accessoires zoals schoenen, lingerie, sluiers, en sieraden. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot modern en Vintage, van wit tot zwart, van romantisch tot pittig. Voor de bruid met een maatje meer is er voldoende keuze in de collectie.

Klant is koning

In De Bruidsgalerie nabij Deurne kunt u passen zolang als u wilt. Er wordt u niets opgedrongen en de verkoopsters zijn erop getraind goed naar uw wensen te luisteren en aan te voelen welke stijl bij u past. Pas als u ervan overtuigd bent dat u de bruidsjurk hebt gevonden die helemaal bij uw persoonlijkheid past zijn wij ook tevreden. U moet zich op uw trouwdag immers de aller mooiste voelen.

Afstand van Deurne tot De Bruidsgalerie

Wanneer u heeft besloten om een bezoek te brengen aan De Bruidsgalerie in Uden dan rijd u vanuit Deurne in 25 minuten naar onze winkel. De winkel ligt tegenover het nieuwe ziekenhuis van Bernhoven en nabij het nieuwe Van Der Valk hotel te Uden. De straatnaam is Rondweg nr. 13. Wanneer u aan komt rijden over de rotonde ziet u een grote poster met een bruid daarop, wanneer u daarheen probeert te rijden komt u uit recht voor de ingang van onze winkel waar u ook GRATIS kunt parkeren.