Bruidsmode 2018Bruidsmode 2018

Nieuwe Collectie van bruidsmode 2018 NU in De Bruidsgalerie verkrijgbaar! bel voor een afspraak 0413-270702. Onze bruidsmode winkel is een professionele, sfeervolle bruidsmodezaak waar u gezellig en met alle privacy die u wenst een bruidsjurk kunt uitkiezen voor de mooiste dag van jullie leven! Ons Team zal je zo goed mogelijk proberen te begeleiden  in de zoektocht naar jou perfecte droom jurk.

De nieuwe collectie van 2018

De nieuwe collectie 2018 ziet er weer fantastisch uit met veel kant en tul maar de nieuwe zijde en satijnen  jurken zijn zeker de moeite waard om te komen passen in De Bruidsgalerie aan de Rondweg 13, in Uden. Tijdens de inkoop van onze nieuwe collectie zoeken wij naar zoveel mogelijk variatie om voor iedere bruid een passende jurk in ons assortiment te kunnen hebben. Alle soorten en stijlen worden goed gerepresenteerd in De Bruidsgalerie!

De Bruidsgalerie

 STIJLVOL

Stijlvol is het juiste woord voor de collectie van 2018. De hoogtepunten zijn: geraffineerde modellen, kunstige draperieën, strikken en bloemen die de taille accentueren. De vorm en stof zorgen ervoor dat de japonnen pure elegantie uitstralen. De nieuwe collectie is dus zowel chique als speels maar altijd van hoge kwaliteit en klasse voor een betaalbare prijs. Wanneer u uw droom jurk heeft gevonden kunnen wij in ons atelier de jurk nog precies zo aanpassen zodat de jurk aan al uw wensen voldoet, zo kunnen wij vaak nog een halter of schouderbanden toevoegen, de lengte korter maken, de sleep er af halen, minder of juist meer kant toevoegen en nog veel meer! Wij helpen je naar de perfectie waar je naar streeft, je trouwt per slot van rekening maar een keer  !
Wilt u onze nieuwe collectie zien dan kunt u het beste een afspraak maken.Bruidsmode 2018

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis recht voor de deur parkeren.

 

[nova_products type=”feature” feature_title=”Uitgelichte Bruidsjurken”]