Bruidslingerie

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten bruidslingerie. je hebt het korset, torselet, bustier maar ook de gewone BH. Welke jij het beste kunt dragen hangt af van je trouwjurk. Het is heel verstandig om hierover advies te vragen bij de Bruidsmodezaak waar jij je jurk hebt gekocht. De bruidslingerie is er in veel verschillende soorten en maten, zo heb je bruidslingerie waar extra veel kanten versieringen opzitten en ook gladde bruidslingerie. Voor bruidsjurken met diepe ruggen is er ook bruidslingerie die een extra diepe rug hebben zodat de lingerie niet gezien word onder de jurk.

Ondergoed

Heb je een strakke trouwjurk? kies dan voor een string of hotpants. Draag je een wijde rok? ga dan voor de slip! Natuurlijk is deze keuze helemaal aan jou en kun je natuurlijk het beste het ondergoed aan doen dat voor jou het fijnste zit. Ga wel voor iets dat matched met je korset, torselet, bustier of BH, zodat je er ook sexy uitziet voor je huwelijks nacht.

Ochtend kleding

Natuurlijk zijn er ook nog leuke dingetjes te koop voor erbij. Dan kom je uit op dingen zoals badjasjes en nachtjaponnen die ook speels bewerkt zijn met een tekst zoals: Just Married.