Bruidskleding Den Bosch

Bent u op zoek naar het perfecte adres voor uw bruidskleding nabij Den Bosch? Dan komt u naar De Bruidsgalerie in Uden. Onze ruime winkel vol bruidskleding, ligt vlakbij grote steden in Zuid-Nederland, Pasafspraak maken | de Bruidsgaleriewaaronder Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven, Venlo en Uden.  Bij ons vindt u bruidskleding van alle internationale topmerken trouwjurken, zoals Sincerity, MGNY, Agnes, San Patrick, Diane Legrand en Pronovias. Bovendien hebben wij ook voor de bruid met een maatje meer bruidskleding.

Wij vinden het aanschaffen van bruidskleding een bijzondere gelegenheid. Daarom is het heel belangrijk dat u een gedegen advies krijgt en de creatie vindt die helemaal bij u past. Bij De Bruidsgalerie vinden we dat heel normaal, ouderwetse goede service gecombineerd met de bruidskleding van nu. Bovendien vermaken wij uw bruidskleding helemaal gratis, zodat uw jurk precies zit zoals u dat wilt. U vindt het allemaal in De Bruidsgalerie, vlakbij Den Bosch.

Bekijk onze uitgebreide collectie bruidsjurken direct online of kom naar onze winkel De Bruidsgalerie, voor bruidskleding nabij Den Bosch.

Volwaardig team van de BruidsgalerieDe Bruidsgalerie

Het volwaardige team van de Bruidsgalerie, gediplomeerde coupeuses en stylistes, staat klaar om voor u als toekomstige bruid alles tot in de puntjes te regelen en te verzorgen. De mooiste trouwjurken van verschillende merken en stijlen in alle prijs klasses , kunt u op afspraak bij ons komen passen. Uw trouwdag is een dag waarop u gaat genieten en stralen in een door u gekozen droomjapon van de Bruidsgalerie, voor de mooiste dag van je leven.

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Den Bosch. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

Binnen 30 minuten staat u bij ons in de bruidswinkel.

Wanneer u heeft besloten om een bezoek te brengen aan De Bruidsgalerie in Uden dan rijd u vanuit Den Bosch in 30 minuten naar onze winkel. De winkel ligt tegenover het nieuwe ziekenhuis van Bernhoven en nabij het nieuwe Van Der Valk hotel te Uden. De straatnaam is Rondweg nr. 13. Wanneer u aan komt rijden over de rotonde ziet u een grote poster met een bruid daarop, wanneer u daarheen probeert te rijden komt u uit recht voor de ingang van onze winkel waar u ook kunt parkeren.

[nova_products type=”feature” feature_title=”Uitgelichte Bruidsjurken”]

 

 

Bruidskleding Den Bosch