Bruidsjurken Uden

Voor de mooiste Bruidsjurken komt u naar onze winkel De Bruidsgalerie in Uden. Uden is een makkelijk te bereiken via de A50 afslag 14, wanneer u via deze route komt, dan komt u vanzelf  bij de Rondweg 13 waar De Bruidsgalerie gevestigd is.  Dus zoekt u Bruidsjurken Uden, bel  dan naar 0413-270702. Of maak een afspraak via onze site!

Team De Bruidsgalerie

Het volwaardige team van De Bruidsgalerie bestaat uit professionele coupeuses en stylisten, die u gegarandeerd kunnen helpen met de zoektocht naar uw droom jurk.  Wanneer u deze jurk heeft gevonden kunt u ook bij ons terecht voor het kosteloos vermaken van de jurk, zodat deze helemaal perfect zit op uw trouwdag.

parkeren

Bij De Bruidsgalerie in Uden kunt u gratis recht voor de deur parkeren. Wanneer u van de A50 afkomt en u rijd recht door richting de rondweg, dan ziet u vanzelf een enorme poster met een bruid daarop. Wanneer u recht naar deze poster toe probeert te rijden komt u vanzelf recht voor de deur van De Bruidsgalerie uit. Dus voor Bruidsjurken Uden zien wij u graag terug in onze winkel!

 

bruidsjurken, Uden