Bruidsjurken prijzen

Wat je moet weten over bruidsjurken Prijzen. De gemiddelde prijs van een trouwjurk ligt rond de 1500 euro dit is inclusief vermaak kosten. Maar er zijn al nieuwe jurken van af 950 euro en wij gaan niet duurder met de prijs dan 3500 in De Bruidsgalerie. Dit omdat deze jurken met zo’n prijs alleen de uitschieters zijn op de Nederlandse markt.

Wat is de prijs van een trouwjurk

Hoeveel mag jouw trouwjurk kosten? De prijs voor je trouwjurk, of beter gezegt: “wat jij er voor wilt uitgeven” bepaal je natuurlijk geheel zelf. Maar ervaring leert dat de meeste bruiden tussen de 1500 tot 2500 euro willen uitgeven aan hun bruidsjurk. Daarbij komen dan nog de kosten schoenen en de bruidsaccessoires. Maar deze prijs van de jurk is bij ons inclusief vermaken zodat er naderhand geen onverwachte kosten meet bij komen.

Sale en uitverkoop

Natuurlijk zijn er altijd wel jurken in de uitverkoop je hoeft dus niet in een outlet te zoeken, bij De Bruidsgalerie hebben wij voor elke bruid in elke prijsklasse een bruidsjurk. Outlet jurken zijn vaak van slechte kwaliteit, al gedragen en worden vaak niet op maat vermaakt. Daarom kun je beter je eigen jurk kopen en zeker weten dat je op jou dag de aller mooiste bent!