Bruidsjurken Eindhoven

Pasafspraak maken | de Bruidsgalerie
Bruidsjurken Eindhoven

Bruidsjurken Eindhoven. Bent u op zoek naar toonaangevende bruidsjurken in de omgeving van Eindhoven? Dan komt u natuurlijk naar de Bruidsgalerie. De Bruidsgalerie is de meest toonaangevende bruidswinkel voor bruidsjurken in de regio Eindhoven. De Bruidsgalerie is gevestigd in Uden en is een begrip op het gebied van bruidsjurken in omgeving Eindhoven en de rest van Zuid-Nederland. De Bruidsgalerie is 1 van de mooiste bruidswinkels van Nederland.

Volwaardig team van de Bruidsgalerie

Het volwaardig team van de Bruidsgalerie, gediplomeerd coupeuses en stylistes, staat klaar om voor u als toekomstige bruid alles tot in de puntjes te regelen en te verzorgen. De mooiste trouwjurken van verschillende merken en stijlen in alle prijs klasses , kunt u op afspraak bij ons komen passen. Uw trouwdag is een dag waarop u gaat genieten en stralen in een door u gekozen droomjapon van de Bruidsgalerie, voor de mooiste dag van je leven.

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

Afstand van Eindhoven tot De Bruidsgalerie

Wanneer u heeft besloten om een bezoek te brengen aan De Bruidsgalerie in Uden dan rijd u vanuit Eindhoven in 15 minuten naar onze winkel. De winkel ligt tegenover het nieuwe ziekenhuis van Bernhoven en nabij het nieuwe Van Der Valk hotel te Uden. De straatnaam is Rondweg nr. 13. Wanneer u aan komt rijden over de rotonde ziet u een grote poster met een bruid daarop, wanneer u daarheen probeert te rijden komt u uit recht voor de ingang van onze winkel waar u ook kunt parkeren.

Bruidsjurk nabij Eindhoven, De Bruidsgalerie

De Bruidsgalerie, Bruidsmode specialist, Nummer 1 van zuid Nederland

Bruidsjurken Eindhoven