Bruidsjaponnen

Vindt de bruidsjapon van je dromen! Bekijk de collectie van de specialist in bruidsjaponnen; In De Bruidsgalerie vindt u onze nieuwste collectie aan bruidsjurken. In onze winkel aan de Rondweg 13 in Uden bieden wij u de mogelijkheid om de collectie van bekende merknamen en modehuizen zoals: San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Diane Legrand en nog veel meer, te bekijken.

De bruidsjapon voor de mooiste dag van je leven

Onze nieuwste bruidsjaponnen, van top merken, voor uw trouw dag, dit bieden wij u aan tegen prijzen inclusief vermaak kosten, zodat U achteraf niet voor vervelende dure verassingen komt te staan. De merken die wij onder andere aan voeren zijn Sincerity, Eddy K, Justin Alexander, Sarah danielle, St Patrick, Trés Chic, Valerie, Westervoorde, Creations of Leijten, Sweetheart, Poirier en nog veel meer. U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken in De Bruidsgalerie in Uden.

Afspraak maken
Bruidsjaponnen in De Bruidsgalerie
Bruidsjaponnen

Prachtige winkel aan de Rondweg 13

Onze mooie nieuwe winkel heeft de prachtige uitstraling en ambiance waar jij je in alle rust kunt laten inspireren met mooie bruidsjaponnen voor de mooiste dag van jullie verdere leven! Ook krijgt De Bruidsgalerie voortdurend nieuwe modellen aan geleverd in de collectie. Welke stijl u ook zoekt, bij De Bruidsgalerie in Uden vind u zeker de bruidsjurk van uw dromen!

Bruidsjapon collecties

Omdat elke bruid anders is voeren we veel collecties bruidsjaponnen aan van diverse exclusieve merken. Bij elk merk vindt je een andere stijl  gemaakt van andere stoffen en applicaties bijvoorbeeld: Kant en tullen, steentjes, Swarovski, glasparels en ook satijn, de mogelijkheden zijn onbeperkt in de bruidsmode branche. Dit zijn de bruidsjaponnen waar jij misschien wel gaat trouwen. Elk seizoen is het weer verrassend om de collecties bruidsjaponnen te zien met elk hun eigen stijl en uitstraling. We verwelkomen je graag bij ons in De Bruidsgalerie! Bel voor een pas afspraak naar : 0413-270702.

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Uden, in de omgeving Eindhoven. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

Pasafspraak maken voor een bruidsjaponnen

 

 

De Bruidsgalerie, Bruidsmode specialist, Nummer 1 van zuid Nederland