Bruidsgeschenken.

Er zijn diverse bruidsgeschenken op de markt te vinden en in dit stukje gaan wij over een paar van deze geschenken uitleg geven!

Wedding umbrella

de wedding umbrella is een extra grote en verstevigde paraplu in wit of ivoorkleur voorzien van toepasselijke teksten als ‘just married’, ‘you are my sunshine; en ‘forever love’. De wedding umbrella is er in twee uitvoeringen ; een ronde en een hartvormige paraplu.

sweet hearts

De sweetheart is een hartvormig medaillon speciaal voor de mooiste dag van je leven. In dit medaillon kunnen twee foto’s worden geplaatst zodat degenen die je lief hebt op deze dag bij je zijn. Het medaillon is voorzien van een handig sluitinkje zodat deze op verschillende manier gedragen kan worden; aan de lingerie, kouseband, jurk, tasje, sluier enz.bruidsgeschenken

Bridal gifts

De verkoop van accessoires en verwante artikelen worden steeds belangrijker. De bruid is hierbij natuurlijk de belangrijkste doelgroep, maar ook familie en vrienden willen tegenwoordig graag deel uitmaken van de trouwdag. Hiervoor zijn er verschijdene artikelen in ons assortiment, zoals onderandere:

ringkussens

kousenbanden

footzyfolds ballarina’s

‘just married’ slips en strings

‘just married’ menswear

ringen, armbanden

en nog veel meer!