COMPLETE BRUID BIJ DE BRUIDSBOUTIQUE UDEN

Bruidsboutique Uden

Welkom in De Bruidsgalerie uw Bruidsboutique Uden. Al kennisgemaakt met de ware Brabantse  gastvrijheid? Terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee zullen wij je vragen hoe jij graag wil dat jouw perfecte Bruidsjurken er uit zien.  Voor ons is het van groot belang dat iedere bruid er prachtig uitziet, dat alles goed op elkaar is afgestemd en bovenal dat het passen en proberen van bruidsjurken ook op een ontspannen en gezellige manier gebeurt. Kortom een ongedwongen sfeer waar men zich al snel thuis voelt bij De Bruidsboutique Uden .

pasafspraak-maken

Een bruid moet ‘compleet’ onze winkel kunnen verlaten. Ze moet het gevoel hebben er helemaal klaar voor te zijn. Niets zo vervelend als je een mooie bruidsjurk hebt uitgezocht, om dan allerlei andere winkels af te moeten om de bijpassende accessoires te vinden. Daarom kun je in de bruidsboutique Uden behalve bruidsjurken ook sluiers,  schoenen, haarstukjes, lingerie, handschoenen, sieraden en alle andere dingen uitzoeken die bij je passen.
Ten slotte is de trouwdag de mooiste dag van je leven en dan is het wel zo fijn als de hele kleding in één keer goed geregeld wordt.

Bruidsjurken merken in Uden

De site van De Bruidsgalerie staat vol met de nieuwste bruidsmode uit collectie 2014 die je bij ons in de bruidsboutique Uden kunt vinden. Laat u inspireren op het gebied van Trouwjurken  – Gekleurde bruidsmode  -van onze merken: San Patrick, Sincerity, Justin Alexander, Diane Legrand, Romantica en nog veel meer!

Bruidsjurken Uden voor uw droombruiloft

De bruidsgalerie begrijpt dat u het stralende middelpunt wilt zijn op uw bruiloft. Daarom hebben we gekozen voor een uitgebreide collectie trouwjurken. U kunt uw favoriete trouwjurk al aan ons melden bij de afspraak online zodat wij de bruidsjurk al in de paskamer hangen als u deze wil passen tijdens uw bezoek aan onze Bruidsboutique gevestigd te Uden.

Gratis parkeren

Bekijk hieronder alvast een glimp uit onze collectie. Het Bruidsgalerie team staat voor u klaar in Bruidsboutique Uden. Natuurlijk kunt u bij ons gratis parkeren.

Tot ziens bij ons in De Bruidsgalerie!

Bruidsjurken pasafspraak

Bruidsboutique Uden

 

De Bruidsgalerie, Bruidsmode specialist, Nummer 1 van zuid Nederland

 

[nova_products type=”feature” feature_title=”Uitgelichte Bruidsjurken”]