Spectaculaire show tijdens Trouwen en zo…

UDEN – Trouwplannen? Dan mag je zeker 18 of 19 oktober 2014 de trouwbeurs Trouwen en zo… niet missen. Op deze beurs vinden mensen een grote diversiteit aan verschillende trouwbedrijven, van trouwpakken, bruidsjurken, bruidskapsels, fotograaf tot entertainment en nog veel meer.
Trouw en zo… wordt 18 en 19 oktober in Uden gehouden
Tijdens deze beurs is er ook een spectaculaire weddingshow om 12.30 uur en om 15.30 uur.

De nieuwste bruidsjurken en pakken worden geshowd maar er zijn ook diverse optredens van onder andere zangeres Simone en een trompettist. De beurs wordt georganiseerd in het gloednieuwe, begin dit jaar geopende, Van der Valk Hotel Restaurant Uden. Buiten hotel en restaurant biedt van der Valk diverse luxe zalen om een bruiloft te houden.
Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van Trouwen en zo… en daarom vinden mensen op de beurs alleen regionale bedrijven. Geïnteresseerden hoeven niet te bang te zijn dat ze ver moeten reizen voor producten of diensten. Ook zijn alle bedrijven al langere tijd actief in de trouwbranche en kan men ook professionaliteit verwachten. Om de drempel zo laag mogelijk te houden is de entree gratis na aanmelding op www.trouwenenzo.com. Maar ook voor de eerste 100 bezoekers is er een goed gevulde goodiebag met leuke extra’s.

Voor gratis kaarten klik HIER .

Kaarten bestellen tot en met 16 oktober 2014