Lieve dames van De Bruidsgalerie,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie geweldige hulp, service en natuurlijk mijn geweldige jurk!

Ik heb me vanaf het begin heel welkom gevoeld en ben tot op het allAnnemiek Karsijns De Bruidsgalerieerlaatste moment heel serieus genomen..

Ik had nergens anders dat moment met mijn moeder willen meemaken, dat je voor het allereerst in een trouwjurk het pashokje uitloopt! Winny, je hebt me toen meteen al zo fijn geholpen en me op mijn gemak gesteld en Sandra jij hebt de al fantastische jurk helemaal aan mijn wensen aangepast en… ik heb jullie toen nog heel wat werk bezorgd 😉, maar ben echt super geholpen! Ik heb gestraald op 16 september!

Vooral ook bedankt voor alle mooie momenten toen ik met mijn dierbaren bij jullie over de vloer kwam, die hebben de voorpret voor onze bruiloft nog beter gemaakt en pakt niemand ons meer af!

Liefs,
ook namens mijn moeder, zusje, oma, schoonmoeder, vriendin én natuurlijk Twan 🙂

Annemieke